Our site uses Cookies to enhance your user experience and help us provide you with higher quality services and products. By pressing the "Accept" button you agree with our Cookies Policy!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Άγιος Νικόλαος

Ενοικίαση αυτοκινήτων σε Άγιος Νικόλαος

Πόλη γεμάτη ζωή, φώτα, χρώμα και το Κρητικό καρδιοχτύπι, καλώς ορίζει τους επισκέπτες της όλο τον χρόνο σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Ο Αγ. Νικόλαος αλλάζει πρόσωπο ανάλογα με την διάθεσή σας. Γεμάτος με μνήμες κι έθιμα από το παρελθόν, είναι ένα παραδοσιακό μέρος γι'αυτούς που νοσταλγούν τις παλιές καλές μέρες, την ίδια ώρα είναι ένα κοσμοπολίτικο σημείο συνάντησης γι'αυτούς που αγαπούν την διασκέδαση, ένας παράδεισος ησυχίας και γαλήνης γι'αυτούς που απλά θέλουν να χαλαρώσουν, ένα κέντρο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών για όσουν έχουν υψηλές απαιτήσεις αλλά και ένα ιδανικό καλοκαιρινό θέρετρο για να περάσετε τις διακοπές σας.

Η λίμνη του Αγ. Νικολάου είναι το πιο όμορφο στολίδι της πόλης. Συνδέεται με τη θάλασσα μέσω ενός στενού καναλιου που προσθέτει στην ομορφιά της λίμνης, ενώ οι φυσικές κόκκινες πέτρες ανάμεσα στα δέντρα την κάνουν ένα πολύ ελκυστικό τοπίο καθώς κάποιος μπορεί ν'απολαύσει μια υπέροχη θέα καθισμένος σε μια από τις πολλές καφετέριες δίπλα στις χρωματιστές ψαρόβαρκες. Ο μύθος λέει ότι η Αθηνά και η Άρτεμις έλουζαν τα μαλλιά τους στα βαθιά γαλανά νερά της λίμνης.

Το μικρό αλλά προσεγμένο λιμάνι του Αγ. Νικολάου έχει τη δική του γοητεία, καθώς περικυκλώνεται από γραφικά σπίτια με κεραμιδωτές σκεπές και φωτίζεται το βράδυ από τα φώτα των μαγαζιών και των καϊκιών που είναι δεμένα στην αποβάθρα. Εδώ είναι το αρχικό σημειό της καθημερινής διαδρομής των καϊκιών που περνάει από τη Σπιναλόγκα, την Ελούντα και τον γραφικό κόλπο του Μιράμπελλου. Υπάρχει προγραμματισμένο δρομολόγιο με φέρι από τον Πειραιά 3 φορές την εβδομάδα ενώ τα πλοία για Σητεία, Κάρπαθο και Ρόδο σταματούν εδώ μια φορά την εβδομάδα.

Δυο όμορφα νησάκια στην είσοδο του λιμανιού συμπληρώνουν το πανέμορφο τοπίο. Το μικρότερο φιλοξενεί τον φάρο της πόλης, ενώ το κύριο αξιοθέατο του μεγαλύτερου είναι τα εκκλησάκια των Αγ. Πάντων και το διάσημο Κρι-Κρι, ένα προστατευόμενο είδος κατσίκας που βρίσκει καταφύγιο στο νησί.

Καθε 2 χρόνια γιορτάζεται η "Ναυτική Εβδομάδα" με αγώνες κολύμβησης, θαλάσσια σπορ και πυροτεχνήματα. Η νύχτα της Ανάστασης είναι ο πιο εντυπωσιακός εορτασμός καθώς χιλιάδες κόσμου, κρατώντας κεριά με το Αγιο Φως, συγκεντρώνονται γύρω από τη λίμνη για το "κάψιμο του Ιούδα". Πυροτεχνήματα τρυπούν την ησυχία της νύχτας δημιουργώντας μια μοναδική, συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Σημαντικός είναι και ο εορτασμός ανήμερα του Αγ. Νικολάου στις 6 Δεκεμβρίου.
ii
Ο εορτασμός της Πρωτοχρονίας είναι άλλο ένα εντυπωσιακό γεγονός στον Αγ. Νικόλαο. Δυο καΐκια βρίσκονται στο λιμάνι, το ένα φεύγει (συμβολίζοντας τον χρόνο που περνάει) και το άλλο έρχεται (συμβολίζοντας τον ερχόμενο χρόνο). Ο Αγ. Βασίλης αποβιβάζεται θριαμβευτικά υποδεχόμενος από τους τοπικούς άρχοντες, τη δημοτική μπάντα και το πλήθος που ζητωκραυγάζει και μετά προχωρά προς την κεντρική πλατεία της πόλης όπου μοιράζει δώρα στα χαρούμενα παιδιά.

Η Δημοτική Εταιρεία Τουρισμού έχει τις δικές της οργανωμένες παραλίες (Δημοτική, Αλμυρός, Χαβανιά) όπου οι λουόμενοι μπορούν ν'απολαύσουν κολύμπι. Οι υποδειγματικές παραλίες του Αγ. Νικολάου βρίσκονται πάντα ανάμεσα στις υποψήφιες για το βραβείο καθαριότητας από την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερες "γαλάζιες σημαίες" κάθε χρόνο.

Κύριο διοικητικό, πολιτιστικό και επικοινωνιακό κέντρο, ο Αγ. Νικόλαος είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες τουριστικά περιοχές όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Έχοντας πολύτιμη εμπειρία 30 χρόνων στον οργανωμένο τουρισμό, οι υποδομές του είναι στο επίπεδο οποιουδήποτε άλλου τουριστικού θερέτρου της Ευρώπης λόγω των ιδανικών και ενδιαφέροντων διακοπών μαζί με την παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία και το άριστο κλίμα. Χάρη στις όμορφες ακτές, τα υπέροχα αξιοθέατα και την κοσμοπολίτικη ζωή, αυτή η ζωντανή πόλη φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες χωρίς να χάνει τίποτα από την ηρεμία και την παραδοσιακή της φιλοξενία.

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Άγιος Νικόλαος και απολαύστε τη διανομή σας. Αν είστε σε επαγγελματικό ταξίδι η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Άγιος Νικόλαος θα σας κάνει να μην ανησυχείτε για τη μετακίνηση σας. Αν πάλι είστε σε διακοπές, ένα οικονομικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι ο τρόπος να εξερευνήσετε τα περίχωρα χωρίς να φοβάστε ότι θα υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

Γραφείο Αγ.Νικολάου Κρήτης

Διεύθυνση:
13 Akti Koundourou Street Τηλέφωνο: 2841022603
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 07:30 - 21:00
Saturday:07:30 - 21:00
Sunday:07:30 - 21:00

Αγιος Νικόλαος Κρήτης-Ξενοδοχείο

Διεύθυνση:
13 Akti Koundourou Street
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 07:30 - 21:00
Saturday:07:30 - 21:00
Sunday:07:30 - 21:00